Pohištvo po meri

Da vaše stanovanje postane tudi resnično vaš dom je vanj potrebno vdahniti dušo in delček tega predstavlja tudi pohištvo zasnovano in izdelano po vašem okusu in po vaših željah.

 

 

Z našimi pogodbenimi partnerji  zasnujemo, izdelamo in dobavimo različne vrste pohištva in notranje opreme – od stanovanjske opreme, kuhinjskega pohištva do opreme za večje objekte, hotele, kazinoje, bolnišnice in drugo. Izdelavo našega pohištva odlikuje, poleg dolgoletne tradicije, inovativnost, individualna obravnava, kakovostna in celostna storitev.

 

V naši ekipi so vključeni različni profili potrebni za izdelavo kakovostnega pohištva: arhitekti notranje opreme, konstruktorji in mizarski mojstri. Pomembno vodilo našega dela je predvsem prilagodljivost željam in potrebam naših strank, kar vključuje uporabo različnih materialov, od prestižnih do klasičnih in ekološko neporočenih.

 

Pri našem delu uporabljamo prvovrstne lesene materiale, vrhunska okovja in ekološke lake za finalno obdelavo lesa. Vse kar je potrebno, da vam naredimo dom po vaših merah.