Montaža notranje opreme

Dobava in montaža notranje opreme predstavlja osrednjo dejavnost našega podjetja vse od ustanovitve podjetja 1996.

 

 

Poleg montaže notranje opreme v stanovanjskih objektih, smo specializirani zlasti za najbolj zahtevne montaže kot so: hoteli, igralnice, gostinski lokali, bolnišnice, banke in ostalo. Med naše najpomembnejše trge sodijo predvsem trgi Ruske federacije in Ukrajine, kjer smo v vseh letih delovanja opremili preko petdeset najrazličnejših objektov. Seveda pa montaže izvajamo tudi po ostali Evropi v: Nemčiji, Avstriji in Italiji ter v državah jugovzhodne Evrope: Hrvaški, Srbiji, Črni Gori ter Bosni in Hercegovini.

 

Med referenčnimi objekti na katerih smo izvajali naše storitve: Centralno banko Ruske Federacije, Tretjakovsko galerijo, kazino Cosmos ter hotel Rizt Carlton v Moskvi, Dvorec Kongresov v Sankt Petersburgu, Predsedniško palačo v Groznem, ter različne objekte na daljnem vzhodu me katerimi naj izpostavimo montažo notranje opreme v hokejskem klubu AMUR 02 v Habarovsku ter drugo. (Več o referencah na strani “Reference”)

 

Poleg optimalne prilagodljivosti zahtevam naročnikov, investitorjem in projektantom je naša prednost tudi zelo kratek reakcijski čas. Zaradi hitre odzivnosti na zahteve naših ruskih in ukrajinskih partnerjev imamo v Moskvi stalno prisotno manjšo ekipo monterjev, ki jo lahko glede na potrebe in obseg hitro povečamo.  V Moskvi in Kijevu imamo v stalni pripravljenosti tudi več kompletov orodij, ki jih lahko prestavimo na objekt v najkrajšem možnem času.

 

Dolgoletna tradicija, znanje in izkušnje so vsekakor naša prednost in obenem jamstvo za kakovostno, hitro in zanesljivo izvedbo naročenih storitev.